Ilmoittaudu luovan kirjoittamisen ryhmään!

Hae mukaan syyskuussa 2017 alkavaan luovan kirjoittamisen ryhmään! Luovan kirjoittamisen ryhmä yhdistää lapsettomia, jotka ovat haluavat käsitellä lapsettomuutta kirjoittamisen keinoin.

Ryhmä on tarkoitettu erilaisissa elämäntilanteissa oleville lapsettomille (lasta toivoville/hoidoissa käyville lapsettomille, kaksin eläville, sinkuille, eronneille, adoptio-odottajille, lapsen saaneille lapsettomille ja lahjasoluperheille). Kaikki osallistujat pääsevät vuorollaan suunnittelemaan ohjelmaa lähitapaamiskerroille. Ryhmäläisen tärkein ominaisuus on halu kirjoittaa, antaa tekstejään muiden luettavaksi, lukea toisten kirjoittamia tekstejä sekä antaa ja ottaa vastaan palautetta.

Ryhmä kokoontuu yhteensä vuoden verran. Ryhmän aikana järjestetään neljä lähitapaamista:

23.9.2017 klo 11.30-16.30 Tampereella Simpukan toimistolla (Verstaankatu 5 A LH 3)
4.11.2017
3.2.2018

Neljäs tapaaminen sovitaan yhdessä ryhmän kanssa. Lähitapaamisten välissä on tapaamisia internetissä.

Ensimmäiseen lähitapaamiseen (23.9.) osallistuminen on erittäin tärkeää, koska silloin sovitaan yhdessä mm. ryhmän toiminnasta, kirjoituksista, tapaamispaikoista ja aikatauluista. Ryhmäläiseltä vaaditaan sitoutumista ryhmään vuoden ajaksi. Lisäksi tarvitaan kykyä ja halua osallistua ryhmän vetämiseen sekä antaa ja ottaa vastaan palautetta teksteistä.

Ryhmän osallistumismaksu on 30 euroa Simpukka-yhdistyksen jäsenillle ja 40 euroa ei-jäsenille.

Ryhmään haetaan HAKULOMAKKEELLA. Ryhmään valitaan eri elämäntilanteissa olevia tahattomasti lapsettomia. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.9.2017.

Lisätietoa ryhmästä voi tiedustella vertaistukikoordinaattorilta (anniina(at)simpukka.info).

Voit tutustua vuonna 2015 kokoontuneen luovan kirjoittamisen ryhmän teksteihin muun muassa täällä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!