Lapsettomien Lauantai 13.5.2017

Lapsettomien Lauantain brunssi Helsingissä 13.5.2017!

Tänä vuonna Lapsettomien Lauantaita vietetään nauttimalla brunssia ja tutustumalla samalla Raisa Kyllikki Rannan uutuuskirjaan Odotus. Raisa, ja kaksi kirjassa kuvattua naista tulevat kertomaan ja keskustelemaan kanssamme siitä, miten kirja syntyi. Odotus -kirja on valokuvateos viidestä naisesta ja heidän kohtaamastaan lapsettomuudesta. Raisa kuvasi kirjan materiaalia viisi vuotta.

Brunssi on täynnä, emmekä valitettavasti ota enää ilmoittautumisia. Kaikki ennakkoilmoittautuneet saavat vahvistuksen ja lisätietoa ohjelmasta viimeistään viikon 18 aikana.
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

Tyhjän sylin messuja Lapsettomien Lauantaina

Tyhjän sylin messusta löytävät lohtua niin tahattomasti lapsettomat, lapsensa menettäneet kuin muutkin tyhjää syliä surevat.

  • Helsinki klo 15 Tyhjän sylin rukoushetki Helsingin tuomiokirkon kappeli (itäinen, Senaatintorilta katsottuna oikeanpuoleinen paviljonki, sisäänkäynti portaiden puolivälistä)
  • Helsinki klo 15 Tyhjän sylin messu Mikaelinkirkossa (os. Emännänpolku 1). Musiikkia, rukousta ja ehtoollinen. Jumalanpalvelus lapsettomille, lapsensa menettäneille, keskenmenon kokeneille ja abortin läpikäyneille sekä heidän läheisilleen. Kaikille, joilla on kokemus tyhjästä sylistä. Jaossa yhdistysten materiaalia. Iltakahveilla mahdollisuus keskusteluun.
  • Jämijärvi klo 16 Tyhjä Syli -muistomerkin paljastustilaisuus hautausmaalla ja viikkomessu kirkossa heti paljastustilaisuuden jälkeen. (Kirkkotie 14)
  • Pornainen klo 18 Pornaisten kirkko (Kirkkotie 138)
  • Vantaa ​klo 18 Myyrmäen kirkon St.Martinin kappelissa (Uomatie 1)​