SIMPUKKA ETSII VIESTINNÄN JA VERKKOVERTAISTUEN SUUNNITTELIJAA TYÖSUHTEESEEN

Oletko sinä Simpukan uusi

 

VIESTINNÄN JA VERKKOVERTAISTUEN SUUNNITTELIJA

 

joka ottaa vastuulleen suunnitella ja toteuttaa yhdistyksen viestintää aina lehden toimittamisesta some-kampanjoihin? Joka kehittää viestinnän toimintamalleja ja käyttöönottaa uusia digitaalisia ratkaisuja Simpukan vertaistuen toteuttamiseen?

 

Kokemuksesi ansiosta tiedät, että viestinnän arki on usein yllätyksiä täynnä ja työ edellyttää sinulta itsenäisyyttä, oma-aloitteisuutta, paineensieto- ja koordinointikykyä. Olet ratkaisulähtöinen ja yhteistyökykyinen. Verkostoidut luontevasti erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia, olet aktiivinen ja rohkea. Haluat kehittyä omassa työssäsi, olet luontaisesti utelias ja kiinnostunut erilaisista asioista.

 

Arvostamme erityisesti monipuolisia digitaitojasi ja mahdollista kokemustasi vaikuttamisviestinnän parissa, myös projektiviestintäkokemuksesta on etua. Ymmärrät järjestötoiminnan lainalaisuuksia sekä siihen liittyviä kehitystarpeita ja osaat tuottaa monimuotoista sisältöä eri kanaviin.

 

Olet vahva viestinnän tekijä ja kehittäjä. Kollegasi kertovat, että sinulla on sujuva kynä ja teknologiat hallussa. Omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen, esimerkiksi viestintäalan tutkinnon.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työn osana pientä ja hauskaa tiimiä. Pääset vaikuttamaan Simpukan viestinnän kehittämiseen ja uudistumiseen. Tehtävä on uusi, ja pääset vaikuttamaan sen muotoutumiseen näköiseksesi. Jos sinua kiinnostaa millaisten kukkahattutätien ja ropelipäiden kanssa pääset Simpukassa työskentelemään, käy vilkaisemassa rekryvideomme [täältä].

 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja toimipisteesi sijaitsee Simpukan toimistolla Tampereella. Työsuhteessa sovelletaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Työtehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 5. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

 

Hae tehtävää viimeistään 14.1.2018 videohakemuksella, jonka pituus on enintään yksi minuutti. Ethän kuitenkaan lähetä videota sähköpostin liitteenä, vaan hyödynnä haluamaasi sisällön jakamiseen soveltuvaa verkkopalvelua. Linkkaa video sähköpostiin ja lisää liitteeksi ansioluettelo. Mainitsethan myös palkkatoiveesi.

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi viipymättä osoitteella minna@simpukka.info. Täytämme tehtävän STEA-rahoituksen varmistuttua helmikuussa ja toivomme valittavan henkilön aloittavan tehtävässään 1.3.2018.

Hakemusten perusteella valitsemme henkilöt, joilta pyydetään ennakkotehtävä, joka palautetaan 22.1. mennessä.

Haastattelut toteutetaan Tampereella 7.2.

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.1.2018 klo 13-15 ja 10.1. klo 10-12 toiminnanjohtaja Johanna Repo, 040 480 8676 tai johanna@simpukka.info, ja 4.1.2018 klo 10-12 yhdistyksen puheenjohtaja Minna Wikström, 041 443 3000 tai minna@simpukka.info.

 

Tule tekemään työtä jolla on merkitystä.

 

Posted in: