Tapahtumat Simpukka-viikolla 2017

Simpukka-viikon tapahtumat mahdollistavat Simpukan vapaaehtoiset. Tule sinäkin järjestämään omalle paikkakunnallesi tilaisuus tai tapahtuma. Ota yhteyttä vertaistukikoordinaattoriin: anniina(at)simpukka.info

Maanantai 8.5.

VÄESTÖLIITON PARISUHDEKESKUS lisää nettivastaanottoja Simpukka-viikolla. Nettivastaanotot on suunnattu aikuisille, jotka haluavat keskustella parisuhdekysymyksistä. Lue lisää ja varaa aikasi täältä.

Tiistai 9.5.

 

Keskiviikko 10.5.

OULU – Oulun lapsettomien vertaisryhmä kokoontuu keskiviikkona 10.5 klo 18 Kumppanuuskeskuksella osoitteessa Kansankatu 53. Tervetuloa jakamaan lapsettomuuden kokemuksia yhdessä vertaisten kanssa kahvi- tai teekupin äärelle. Voit myös tulla vain kuuntelemaan muiden samaa kokeneiden kokemuksia. Lisätietoa tapaamisesta voit tiedustella oulu(at)simpukka.info. Lämpimästi tervetuloa!

TAMPERE – Tervetuloa mukaan Endometrioosiyhdistyksen Donkki-kävelylle! … ai minne? Endometrioosia sairastavien nuorten lenkille siis! Donkin ideana on ulkoilla ja liikkua mukavalla tahdilla ja tavata muita endometrioosia sairastavia, alle 30-vuotiaita naisia.

Simpukka-viikolla Endometrioosiyhdistys järjestää yhteistyössä Simpukka-yhdistyksen kanssa lapsitoive-teemaisen kävelyn. Mukana kävelyssä ja keskustelussa kokemusasiantuntija ja vertainen Simpukasta. Tervetuloa mukaan keskiviikkona, lähtö Simpukka ry:n toimistolta Verstaankadulta klo 18! Lisätietoa Endometrioosiyhdistyksen Maijalta: maija.boren(at)endometrioosi.fi.

Torstai 11.5.

LAHTI – Simpukka-viikolla Lahdessa järjestetään pop up -tyyppinen ryhmätapaaminen ensimmäistä lastaan toivoville lapsettomille to 11.5.2017 klo 18-19:30 Lahden kaupungin kirjaston (Kirkkokatu 31) neuvottelutilassa. Tapaamisessa on tarkoitus suunnitella yhdessä Lahdessa tauon jälkeen käynnistyvää vertaisryhmätoimintaa sekä mahdollisuus tavata muita vertaisia. Tiedustelut ja yhteydenotot: lahti(at)simpukka.info

TAMPERE – Ensimmäistä lastaan toivovien Lapsitoive-ryhmä kokoontuu Simpukka-viikolla to 11.5. klo 17.30 Simpukan toimistolla (os. Verstaankatu 5 A LH 3, Tampere). Tule jakamaan lapsettomuuden kokemuksia yhdessä vertaisten kanssa tai vain kuuntelemaan muita saman kokeneita. Tarjolla kahvia ja hyvää seuraa! Ryhmään ei tarvitse erikseen ilmoittautua, mutta jos on kysyttävää niin voit kysellä osoitteesta tampere(at)simpukka.info. Tule sellaisena kuin olet!

VÄESTÖLIITON PARISUHDEKESKUKSEN NEUVONTAPUHELIN palvelee klo 12-14 numerossa 0800 183 183. Simpukka-viikolla neuvontapalvelu on lisännyt valmiuksia auttaa lapsettomuutta koskevissa parisuhteen kysymyksissä.

Perjantai 12.5.

 

Lapsettomien Lauantai 13.5.

Lapsettomien Lauantain tapahtumat löydät omalta alasivulta. Klikkaa TÄSTÄ.

Sunnuntai 14.5.