Tulevat SimpukkaParit-päivät ja -illat

”Sielunkumppania ei löydetä, sellaiseksi kasvetaan”

Lapsettomien yhdistys Simpukan parisuhdetoiminta tarjoaa tahattomasti lapsettomille tukea parisuhteen hyvinvointiin. Toimiva parisuhde toimii tärkeänä voimavarana lapsettomuuden kohtaamisessa.

Parisuhdetoiminnassa kiinnitetään huomiota esimerkiksi parisuhteen vuorovaikutuksen kysymyksiin. Toimiva vuorovaikutus helpottaa lapsettomuuteen liittyvistä haasteista puhumista ja kumppaneiden keskinäistä ymmärrystä. Avoimuus johtaa myönteisiin tunteisiin ja lisää luottamusta. Parisuhdetoiminnassa on mahdollista tutkiskella itselle sopivia vuorovaikutuksen tapoja, oppia uusia ja vahvistaa yhteistä vuorovaikutusta.

Toiminta on suunnattu kaikille tahatonta lapsettomuutta kokeville: lasta toivoville, hoidoissa käyville, adoptio- tai sijaislasta odottaville, elämäntilannelapsettomille, kaksin eläville ja lapsen/lapsia saaneille lapsettomille.

Järjestämme SimpukkaParit-päiviä ja pari-iltoja, joita voi lämpimästi suositella kaikille pariskunnille. Parisuhteessa olevaa hyvää kannattaa vahvistaa entisestään ja pohtia, mitä meidän ehkä tulisi vielä tehdä paremmin tai toisin.

 

SimpukkaParit-päivä

Parisuhdepäivässä tutkaillaan oman parisuhteen voimavaroja ja vuorovaikutusta parisuhteessa. Nappaa kulta kainaloon ja tulkaa vahvistamaan suhteessanne olevaa hyvää! Päivän ohjaavat koulutetut vertaisemme, jotka johdattelevat parit oman suhteen äärelle keskustelun ja lyhyiden alustusten avulla.

Samalla päivä on loistava mahdollisuus tutustua muihin tahatonta lapsettomuutta kokeneisiin pareihin. Toisten lapsettomuutta kokeneiden parissa voi tuntea kuuluvansa joukkoon – vertainen ymmärtää.

TULEVAT SIMPUKKAPARIT-PÄIVÄT:

  • la 4.11. Helsingissä. Päivä on tällä hetkellä TÄYNNÄ, ja ilmoittautumisenne menee varasijalle. Hakulomake täällä.

 

SimpukkaParit-ilta

Pari-ilta tarjoaa maistiaisen parisuhdetoiminnasta. Ilta sisältää kevyen johdattelun parisuhteen hyvinvoinnin kysymyksiin ja keskustelua muiden tahatonta lapsettomuutta kokevien kanssa. Järjestämme pari-iltoja yhdessä vertaistukiryhmien kanssa. Iltaan voi osallistua myös ilman kumppania.

TULEVAT PARI-ILLAT:

  • ilmoitamme illoista tässä osiossa, kun niitä on tulossa. Pysy kuulolla!

 

Lisätietoja tapaamisista voi kysyä Leenalta: leena(at)simpukka.info

Simpukka järjestää myös viikonlopun mittaisia Rikasta minua! -parikursseja, joiden tiedot löytyvät täältä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!​

Posted in: