Tältä sivulta löydät erilaisia agenttitehtäviä, joita toteuttamalla voit auttaa Simpukkaa välittämään tietoa tahattoman lapsettomuuden kokemuksesta.

Kun valitset tehtävän ja olet toteuttanut sen, palaa tälle sivulle ja täytä allaoleva lomake. Näin saamme tiedon tehtävän toteuttamisesta ja toteuttajasta. Jos haluat, voit jättää kyselyn kiitosviestistä avautuvaan uuteen kyselyyn yhteystietosi tuotearvontaa varten.

piirroshahmo

Tehtävä numero 1:

Lataa oheisen linkin takaa löytyvä A4-tuloste, tulosta se ja kiinnitä se julkisen tilan ilmoitustaululle tai vaikkapa työpaikan kahvihuoneen seinälle. Tämän jälkeen suorita tehtävä loppuun täyttämällä alempaa löytyvä lomake.

Kiitos raportistasi! Tehtävä suoritettu!

Jos haluat osallistua agenttitehtäväarvontaan, jätä yhteystietosi tälle lomakkeelle.

Arvonta suoritetaan joulukuussa 2020. Voittaja saa valita vapaavalintaisen tuotteen Simpukan verkkokaupasta.

Tilaa muistutus uusista agenttitehtävistä

Haluaisitko saada tietoa suoritetuista ja uusista agenttitehtävistä sähköpostiisi? Tilaa Simpukka-agenttien uutiskirje allaolevalla lomakkeella. Sinulle ei lähetetä muita viestejä ja voit peruuttaa tilauksen milloin vain klikkaamalla uutiskirjeen alalaidasta ”Unsubscribe” tai lähettämällä sähköpostin Miikalle (miika at simpukka piste info). Jos olet jo Simpukan yleisuutiskirjeen tilaaja, voit päivittää tilauksesi kattamaan myös Simpukka-agenttien uutiskirjeen.

Simpukka-agenttien uutiskirje

* indicates required
Simpukka-agentit