Chat-ohjaajien koulutus Tampereella 9.11.

Kouluttaudu Simpukan chat-ohjaajaksi!

Koulutuspäivä järjestetään Tampereella la 9.11. Lapsettomien yhdistys Simpukan tiloissa (Kalevantie 7 C) klo 10-15.30 . Myös etäosallistuminen on mahdollista.

Simpukka aloitti chat-toiminnan Tukinetissä keväällä 2018. Kokemukset chateista ovat olleet rohkaisevia, joten järjestämme uuden koulutuspäivän chat-ohjaajuudesta kiinnostuneille. Haemme ohjaajiksi vertaisia, joilla on näppäimistö ja hiiri hallussa, ja kiinnostus keskustella lapsettomuudesta vertaisten kanssa chat-ympäristössä.

Chat-ohjaajana voit tukea toisia lapsettomuutta kokevia helposti, kotisohvalta käsin. Vertaisena toimit omiin kokemuksiisi nojaten, tavallisen ihmisen taidoin. Tervetuloa mukaan oppimaan yhdessä!

Koulutuspäivässä saat hyvät valmiudet ohjata Simpukka-chatteja. Chatteja ei tarvitse ohjata yksin vaan ohjaajaparin kanssa, ja myös Simpukan työntekijä on tukenanne. Yhden chatin kesto on n. 1,5h, ja osallistujia on ohjaajien lisäksi enintään 12.

Etsimme henkilöitä, joilla on mahdollisuus sitoutua chattien ohjaamiseen esim. kerran kuussa. Erityisesti lapsellisia lapsettomia ja elämäntilannelapsettomia sekä lahjasoluilla lapsen saaneita chat-ohjaajia kaivataan lisää.

Otathan koulutukseen oman koneen mukaan – pääsemme harjoittelemaan chatissa toimimista käytännössä! Etäosallistuminen edellyttää omaa tietokonetta ja mikrofonia.

Koulutus on maksuton, Simpukka tarjoaa lounaat. Kouluttamassa Simpukan työntekijät ja Tukinetin kouluttajat (etänä).

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätietoja:

Miika Rautiainen
Simpukan viestintäsuunnittelija
miika@simpukka.info
p. 045 7876 4464