Paikka auki: Etsimme järjestötyöntekijää vuodeksi vaikuttamistyöhön

Kuusi henkilöä kurkistaa sateenkaarenvärisen sateenvarjon takaa.

Etsimme vuoden ajaksi joukkoomme osatyökykyistä* henkilöä edistämään tahattomasti lapsettomien hyvinvointia ja asemaa yhdessä pienen ja mahtavan tiimimme kanssa. 

 

Simpukka on pieni, valtakunnallinen sosiaalialan järjestö, jonka tehtävänä on edistää tahattomasti lapsettomien hyvinvointia ja asemaa tiedon, tuen ja vaikuttamisen keinoin. Simpukan tiimissä on kuusi työntekijää ja lukuisa joukko vapaaehtoisia.    

Järjestötyöntekijän tehtävänä on avustaa yhdistyksen vaikuttamistyössä ja erityisesti tukea Simpukka-agentti -toimintaa, joka on matalan kynnyksen vaikuttamistyötä kenelle tahansa, joka haluaa lisätä lapsettomuustietoisuutta. Muita tehtäviä palkattavan henkilön toiveiden ja tarpeiden mukaan sovitusti voivat olla muut järjestön yleishyödylliset tehtävät kuten tapahtumien järjestely, viestinnän tehtävät kuten Simpukka-lehden toimittamiseen osallistuminen (valokuvaus, kirjoittaminen, tiedon kokoaminen, suunnittelu) ja sosiaalisen median tehtävät, vapaaehtoisten kouluttamiseen osallistuminen tai erilaiset toimistotehtävät.

Työtehtäviä on mahdollista räätälöidä sopimaan palkattavalle henkilölle siten, että ne sekä tukevat hänen työssä jaksamistaan että osaamisen kehittymistä ajatellen työllistymistä järjestötehtäviin jatkossa. 


Tehtävä on osa-aikainen ( enintään 80 % / 30 tuntia viikossa). Työaikaa voidaan räätälöidä henkilön tarpeiden mukaan. Työsuhteen kesto on 1 vuosi.

Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja tehtävän palkkaus on vaativuusryhmän 4 mukainen. Työsuhde-etuina tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun, työhyvinvointitunnin viikoittain, työterveyshuollon, joustavan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön myös pandemian jälkeen. Panostamme työyhteisön hyvinvointiin.


Toimistomme sijaitsee Tampereella. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä. Työ alkaa elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Toivomme hakijoiksi eri taustoista tulevia, eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia ihmisiä.


Arvostamme kovasti, jos sinulla

 • kiinnostusta järjestötyötä kohtaan
 • motivaatiota edistää tahattomasti lapsettomien hyvinvointia ja asemaa
 • innostusta vaikuttamistyöhön
 • yhteistyötaitoja
 • kykyä ja halua toimia pienen työyhteisön aktiivisena jäsenenä (Olemme tosi kivoja ja hauskoja, ainakin omasta mielestämme!)
 • kykyä viestiä sujuvasti
 • osaamista, joka voi auttaa edistämään järjestön tavoitteita 

Kerro meille, 

 • Miksi haluaisit Simpukkaan töihin?
 • Kuinka tämä tehtävä voisi auttaa sinua työelämäpolullasi?
 • Millaista osaamista ja asennetta sinä toisit toimintaamme?
 • Millaisia taitoja odotat oppivasi Simpukassa työskennellessäsi?
 • Millainen työkaveri ja työyhteisön jäsen olisit?

Lähetä meille hakemuksesi ja cv viimeistään 23.5. osoitteeseen rekry@simpukka.info. Etähaastattelut järjestetään pe 4.6. ja ma 7.6. 

Lisätietoa tehtävästä ja hausta voit kysyä toiminnanjohtaja Johanna Revolta 3.5. klo 15-16 ja 12.5. klo 14.30-16.


Palkkaus mahdollistuu Paikka auki -avustuksen turvin.  Paikka auki on sosiaali- ja terveysministeriön (STM) avustusohjelma, josta jaetaan avustuksia sosiaali- ja terveysjärjestöille nuorten ja osatyökykyisten työllistämiseen.

Lue lisää Simpukan toiminnasta ja Paikka auki -ohjelmasta:

www.simpukka.info

www.paikka-auki.fi

*”Osatyökykyinen on henkilö, jolla on käytössään osa työkyvystään. Osatyökykyisyys on yksilöllistä ja sidoksissa osatyökykyisyyden syyhyn, työhön ja työn vaatimuksiin. Osatyökykyisyyttä on monenlaista – osatyökykyisiä voivat olla esimerkiksi vammaiset, pitkäaikaissairaat, vakavasta sairaudesta toipuvat, elämänkriisin kokeneet. Osatyökykyisiä voivat olla myös pitkäaikaistyöttömät, joiden työ- ja toimintakyky on alentunut vamman, sairauden tai sosiaalisten syiden takia. Työkyky voi vaihdella elämän eri vaiheissa. Osatyökykyisyys voi olla myös tilapäistä.” – Osatyökykyiselle tie työelämään -kärkihanke