Hei sinä! Tulisitko vapaaehtoiseksi? Infokoulutus 17.8.

Teksti Vapaaehtoiseksi Simpukkaan? Naisen kädet pitelevät kylttiä, jossa teksti lukee.

Tule kuulemaan Simpukassa tehtävästä vapaaehtoistyöstä

Vapaaehtoiseksi Simpukkaan -infotilaisuus Zoomissa keskiviikkona 17. elokuuta kello 17.30. Tilaisuudessa esitellään Simpukassa tarjolla olevia vapaaehtoistehtäviä.

Simpukan vapaaehtoistehtävässä pääset vaikuttamaan tahatonta lapsettomuutta kokevien hyvinvointiin. Vapaaehtoistehtäviä voi tehdä satunnaisesti tai säännöllisesti oman toiveen mukaan.

Simpukan vapaaehtoistehtäviä

Vapaaehtoistehtävänäsi voi olla esimerkiksi toimiminen chat-ohjaajana, Facebook-ryhmän ylläpitäjänä tai verkko- tai lähiryhmän vetäjänä. Voit myös hakea mukaan Simpukan hallitukseen, Vaikuttajatiimiin tai lahjasoluperheiden Helminauhan kehittäjätiimeihin.

Vapaaehtoistehtäväsi voi olla myös Simpukka-lehteen tai Helmiä-blogiin kirjoittaminen, valokuvaaminen tai kuvituskuvien tekeminen.

Voit myös osallistua Simpukan työhön tarjoutumalla kertomaan tarinasi Simpukan lehdessä tai somessa tai medialle. Voit liittyä listalle jo nyt lomakkeen Voin kertoa tarinani medialle kautta.

Merkittävää apua on myös erilaisten kyselyiden ja materiaalien käyttäjäkokemuksen testaamisesta ennen niiden julkaisemista.

Simpukan vapaaehtoistyössä on eduksi oma tai läheisen kokemus tahattomasta lapsettomuudesta. Mukaan pääsee hyvin matalalla kynnyksellä. Tehtäviin koulutetaan.

– Voit valita vapaaehtoistyön, joka sopii elämäntilanteeseesi ja innostaa sinua toimimaan tahattomasti lapsettomien hyväksi. Mikäli meillä ei ole valmiina sinulle sopivia vapaaehtoistehtäviä, ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sellainen, kannustaa Simpukan vertaistukikoordinaattori Viivi Selin.

Vapaaehtoiseksi Simpukkaan -info 17.8.

Vapaaehtoiseksi Simpukkaan -infotilaisuus Zoomissa ke 17.8.2022 kello 17.30–19.30.

Tilaisuuden lopussa on mahdollisuus keskustelulle ja kysymyksille vertaistoimintaan, vaikuttamiseen ja kirjoittamiseen liittyvistä tehtävistä. Infotilaisuuden seuraaminen ei edellytä vapaaehtoistehtävään ryhtymistä.

Infotilaisuus on avoin kaikille eikä siihen tarvitse ilmoittautua.

Liity mukaan tästä linkistä.  

Meeting ID: 876 3995 7040
Passcode: 095477

Lisätiedot

Vertaistukikoordinaattori Viivi Selin, +358 40 5325 390, viivi.selin(at)simpukka.info.