Helmen hohdetta -vertaistukiviikonloppu lopullisesti lapsettomille Ristiinassa syyskuussa

Helmen hohdetta -viikonloppu lopullisesti lapsettomille Ristiinassa

Helmen hohdetta -vertaistukiviikonloppu lopullisesti lapsettomille Ristiinassa 23.-25.9.2022

Oletko jättänyt tai jättämässä lapsihaaveet taaksesi ja suuntaamassa kohti uutta? Kirjallisuusterapeuttinen viikonloppu Yöveden Ateljeekodissa Ristiinassa on suunnattu erityisesti lopullisesti lapsettomille ja lopulliseen lapsettomuuteen suuntautuville.

Kirjallisuusterapiassa on kyse lempeästä hiljentymisestä omien ajatusten äärelle kirjoittamalla itse ja valmiita tekstejä hyödyntämällä. Kipeitäkin asioita voi käsitellä turvallisesssa ryhmässä, jonka jäsenet toimivat toisilleen tärkeänä vertaistukena. Aiempaa kirjoittamiskokemusta tai kirjallisuuden tuntemusta ei tarvita.

Yöveden Ateljeekoti tarjoaa tunnelmalliset puitteet viikonloppuun, jonka aikana saat keskittyä omaan hyvinvointiisi ja ajatusten jakamiseen turvallisessa vertaisryhmässä. Ateljeekodin emäntä, taiteilija Katja Antonoff, loihtii herkulliset ruuat, yli 150-vuotias sauna hellii kehoa ja ehkä jopa pulahdat virkistäytymään syyskuiseen Yöveteen. Sään salliessa teemme retken Astuvansalmen kalliomaalauksille ihailemaan vuosituhansien takaisia terveisiä ja Saimaan kauniita maisemia.

Sarin ja Wilman ohjauksessa

Ohjaajana toimii kirjallisuusterapia- ja sanataideohjaaja Sari Kortesoja.
Viikonloppu järjestetään yhteistyössä Simpukka ry:n kanssa, ja mukana on lopullisesti lapseton vertaisohjaaja Wilma Wahlroos.

Edullisempi hinta Simpukan jäsenille

Hinta: Simpukka ry:n jäsenille 350 €, muille 365 €
sisältäen yöpymisen kahden hengen huoneessa, ohjelman ja täyshoidon.
Yöpyminen yhden hengen huoneessa +40 €.
Aika: pe 23.9. klo 18.30–19.30, la 24.9. klo 10–18 ja su 25.9. klo 10–15

Lisätietoja kurssin sisällöstä voit kysyä:
Sarilta kurssit@sarikortesoja.fi , 040 585 3191
tai Wilmalta maikki.wahlroos@gmail.com

Kurssilla on paikkoja rajoitetusti! Ilmoittaudu heti!

Ilmoittautuminen: ateljeekoti@katjaantonoff.net tai p 040 5784 003 Katjalle. Mainitse Simpukka-jäsenyydestäsi ilmoittautuessasi.

Lämpimästi tervetuloa!