Ilmoittaudu mukaan luovan kirjoittamisen kurssille (TRE)

Ilmoittaudu nyt!

Tulikettu – luovan kirjoittamisen kurssi

Taidetta ja vertaistukea

Ilmoittaudu mukaan elokuussa alkavalle luovan kirjoittamisen kurssille!

Tulikettu-kurssilla käsitellään lapsettomuuden kriisiä yhdessä vertaisten kanssa luovan kirjoittamisen avulla. Työskentelyn keskiössä on omien voimavarojen etsiminen ja löytäminen sekä vertaisten kanssa jaetut tunteet, kokemukset, ajatukset ja oivallukset.

Kurssin taidemenetelmänä on luova kirjoittaminen. Kurssille osallistuminen ei vaadi erityistaitoja. Pääasia on halu käsitellä aihetta kirjoittamisen keinoilla. Kurssilla tavoitteena ei ole kirjoittaa valmiita kokonaisuuksia vaan etsiä yhdessä tekemällä sanoja ja lauseita ajatuksille ja tunteille, joita voi olla vaikea pukea sanoiksi.

Kurssin kohderyhmänä ovat tahattoman lapsettomuuden kohdanneet. Osallistujan tämänhetkinen elämäntilanne voi olla millainen tahansa.

Aiemmat Simpukka ry:n luovan kirjoittamisen kurssit on järjestetty omatoimisina ryhminä. Tulikettu-kurssilla ryhmän toiminnasta vastaa kirjoittamisen opettaja. Osallistujilta ei siis edellytetä suunnittelu- tai vetovastuuta. Voit keskittyä täysin omaan kirjoittamiseesi ja vertaisten kohtaamiseen.

Kouluttajana toimii kirjoittamisen opettaja Noora Friman. Ammatiltaan Noora on äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja ja suomi toisena kielenä -opettaja. Kirjoittamista hän on opiskellut mm. Viita-akatemian kolmivuotisessa kirjoittajakoulussa. Kurssin järjestää koulutusyhteisö Edukettu osuuskunta. (www.edukettu.com/tulikettu)

Paikka: Tampere, Simpukka ry:n toimisto (Kalevantie 7C)

Aika: la 24.8.2019, la 19.10.2019, la 11.1.2020, la 14.3.2020 ja 25.4.2020

Kello: 11.00–15.00

Hinta: Simpukka ry:n jäseneltä 85 €, muilta 105 €

Ilmoittautuminen 5.8. mennessä: https://goo.gl/forms/3Oo65MeOO2UrgXrS2

Yhteystiedot: noora@edukettu.com

Kurssi järjestetään, jos osallistujia on vähintään kymmenen.

”Kaikki surut voidaan kestää, jos ne ovat osa tarinaa tai jos niistä kirjoitetaan sellainen.” – Karen Blixen