Kampa-kirjoittamisryhmä ensimmäistä lastaan toivoville Helsingissä

yhdellä viivalla piirretyn ihmishahmon sivuprofiili. Hahmolla on värikkäitä kukkia hiuksissa. Kuvassa teksti Kampa kirjoittamisryhmä Helsingissä ensimmäistä lasta toivoville. Simpukan logo kuvan alla

Voisiko tunteita kirjoittaa auki? Voisiko takkuja yrittää selvittää, ajatuksiaan letittää ja mielen kiharoita hieman vapauttaa? Jokainen matka on tärkeä ja saattaa sisältää monenlaisia tunteita joita voi selvitellä tai tallettaa kirjoittamalla.

Kampa-kirjoittamisryhmä on tarkoitettu ensimmäistä lastaan toivoville, jotka haluavat yhdessä tarttua kynään, kehittää omia taitojaan ja purkaa tunteitaan. Tapaamisissa hyödynnämme luovaa kirjoittamista, kirjallisuusterapiaa sekä sanataidetta erilaisten tehtävien ja luovuutta avaavien harjoitteiden parissa. Jokaiselle tapaamiskerralle saa tulla niiden tunteiden kanssa mitkä ovat valloillaan, saa jakaa tai vain pysähtyä hetkeksi kirjoittamaan itselleen.

Ryhmä tapaa viisi kertaa Helsingissä. Ryhmään mahtuu rajattu osallistujamäärä.

Paikka: Kerhotila Keltsu (Kampin palvelukeskus, -2krs, Salomoninkatu 21 B, 00100 Helsinki)

Päivämäärät: keskiviikkoisin 2.3., 16.3., 30.3., 13.4. ja 27.4. Päivämääriin voi tulla koronatilanteesta johtuvia muutoksia, joista ilmoitetaan erikseen hakijoille.

Tapaamisaika: klo 17.00-19.00

Hae ryhmään lomakkeella: HAKULOMAKE KAMPA-KIRJOITTAMISRYHMÄÄN

Ryhmää vetää Simpukan vapaaehtoinen vertaistoimija Jutta.

Lisätietoa ryhmästä voi tiedustella vertaistukikoordinaattorilta viivi.selin (at) simpukka.info.