Kouluttaudu Simpukan chat-ohjaajaksi!

taustalla valokuva tietokoneen näppäimistöstä ja käsistä. kuvassa violetti ympyrä, jossa teksti: chat-ohjaajien koulutuspäivä zoomissa 3.11.201 klo 17-20

Koulutuksen ohjelma:

klo 17.00 – 18.00 Simpukan ja Chat-ohjaajana toimimisen esittely

klo 18.00 – 19.30 Tukinet- koulutus Chatin käyttöön

klo 19.30 – 20.00 Minä ohjaajana + pelisäännöt &  palaute koulutuksesta

 

Kouluttamassa ovat Simpukan työntekijät Jenni Huhtala, hankesuunnittelija Helminauha-hankkeesta ja Simpukan vertaistukikoordinaattori Anniina Valkonen sekä Tukinetin kouluttajat.

Koulutus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

 

Chat-ohjaajien koulutus järjestetään etänä Zoomissa keskiviikkona 3.11.2021 klo 17- 20

Etsimme chat- ohjaajia, joilla on näppäimistö ja hiiri hallussa, ja kiinnostus keskustella lapsettomuudesta vertaisten kanssa chat-ympäristössä. Chat-ohjaajana voit tukea toisia tahatonta lapsettomuutta kokevia helposti, kotisohvalta käsin. Vertaisena toimit omiin kokemuksiisi nojaten, tavallisen ihmisen taidoin. Chat-ohjaajana toimiminen ei edellytä aiempaa kokemusta vertaistoiminnasta.

Koulutuksesta saat hyvät valmiudet ohjata Simpukkan anonyymejä vertaischatteja Tukinetkin alustalla. Chatteja ei tarvitse ohjata yksin vaan ohjaajaparin kanssa, ja myös Simpukan työntekijä on tukenanne.

Yhden chatin kesto on n. 1,5h, ja osallistujia on ohjaajien lisäksi enintään 12. Chatteja sitoudutaan ohjaamaan n. kerran kuussa.

Koulutukseen osallistutaan kotoa käsin omalla koneella Zoom.us-sovelluksessa. Koulutuksen aikana saa tietoa chat-ohjaajana toimimisesta sekä käytännön taidot Tukinetin chat-alustan käytöön. Koulutuksessa pääsemme harjoittelemaan chatissa toimimista käytännössä. Tervetuloa mukaan oppimaan yhdessä!

 

Lisätietoja:

Anniina Valkonen
vertaistukikoordinaattori
anniina(at)simpukka.info
p. 040 5325 390

 

Jenni Huhtala
Hankesuunnittelija, Helminauha-hanke
jenni(at)simpukka.info
p. 040 5323010