Liitä koko perhe Simpukan jäseneksi

TEksti: huhtikuun jäsenkampanja. Kuvassa kirja Meidän pihan perhesoppa

Liitä koko perhe Simpukan jäseneksi ja hyödynnä kirjatarjous. Huhtikuun jäsenkampanjana perhejäseniksi liittyville Meidän pihan perhesoppa -kirja tarjoushintaan.

Simpukka toivottaa tahatonta lapsettomuutta kokeneet perheet jäsenikseen! Koko perheen jäsenyys koskee yhden tai kahden vanhemman perheitä. Perhejäsenyyden hinta on perheenjäsenten määrästä riippumatta 40 euroa vuodessa. Kyseessä on Simpukan uusi jäsenyyden muoto.

Huhtikuussa perhejäsenyyden etuna kirjatarjous!

Liittyessäsi Simpukan perhejäseneksi huhtikuussa

  • saat halutessasi tilata jäsenkampanjahinnalla 12 € Meidän pihan perhesoppa -kirjan. Kirjan normaalihinta Simpukan verkkokaupassa on 17 €.
  • saat kaupan päälle valitsemasi Simpukan opasvihkon, arvo 5 €. Simpukan opasvihkot ovat täällä.

Simpukan jäsenenä saat tahattomaan lapsettomuuteen liittyvää tietoa ja vertaistukea. Tuet myös tahattomaan lapsettomuuteen liittyvää edunvalvonta- ja vaikuttamistyötä.

Jäsenetuna saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Simpukka-lehden kotiisi. Saat myös infopaketin tahattomasta lapsettomuudesta ja Simpukan toiminnasta, ajankohtaisia tiedotteita sekä ajoittain tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme.

Simpukka-lehti ja muu jäsenposti lähetetään kirjekuoressa ilman lähettäjän tietoja. Jäsenrekisterin tietoja ei luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle.

Jos olet jo jäsen ja haluat muuttaa jäsenyyden perhejäsenyydeksi, ota yhteyttä jasenasiat@simpukka.info. Kaikki Simpukan jäsenhinnat löydät täältä. Liity Simpukan perhejäseneksi täältä.

Meidän pihan perhesoppa

Tarjoushinta 12 €.

Riina Katjavuosi, Riikka Toivanen ja Maiju Tokola. Kuvitus Christel Rönns. Tammi, 2015.

Miten juuri meistä tuli perhe? Elämän synty ja oma alkuperä kiinnostavat jokaista lasta. Tämän iloisen ja selkeän kirjan avulla on helppo ottaa puheeksi erilaisia tapoja muodostaa perhe. Hauskan tarinan myötä hedelmöitysasiat tulevat alleviivaamatta tutuiksi. Meidän pihan perhesoppa on kuvakirjan muotoon taitavasti ujutettu tietoteos kaikille lapsiperheille. Kirjan lopussa on aikuisille suunnattu asiantuntijoiden tietoisku.