Miesten videotapaamiset Zoomissa

Mies istuu tietokoneen ääressä, ympärillä erilaisia elektroniikkalaitteita. Teksti: Mies ja lapsettomuus vertaistapaaminen Zoomissa. Simpukan ja Helminauha-hankkeen logot.

Miesten videotapaamiset Zoomissa keväällä 2021

Mies, tule tapaamaan vertaisia videon välityksellä joka kuun ensimmäinen keskiviikko

ke 7.4. klo 18.00 ON PERUTTU!
ke 5.5. klo 18.00
ke 2.6. klo 18.o0

Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki itsensä mieheksi määrittelevät, tahatonta lapsettomuutta kokevat. Sinulla voi olla ensimmäisen lapsen toive, tai olet voinut saada lapsia, yhdistävä tekijä on kokemus tahattomasta lapsettomuudesta.

Keskustelu on kaikkien tapaamiseen osallistuvien kesken luottamuksellista ja keskusteltavat asiat jäävät osallistujien välisiksi, kaikkien osallistujien kokemus on yhtä arvokas.

Osallistu tapaamiseen laitteella, jossa voit pitää kameran päällä, kaikilla osallistujilla on kamera päällä tapaamisen ajan. Tapaamiseen osallistutaan aikuisten kesken rauhallisessa tilassa, jos tilassa on muita ihmisiä, käytä kuulokkeita.

Pyydämme osallistujia täyttämään palautelomakkeen, jotta voimme kehittää toimintaamme, löydät sen täältä.

Ohjeet Zoomin käyttöön löydät täältä.

Löydät linkin Zoomiin Simpukan tapahtumakalenterista täältä.

Miesten Simpukka – Keskustelua myös Facebookissa

Miesten Simpukka –ryhmään ovat tervetulleita kaikki itsensä mieheksi määrittelevät, tahatonta lapsettomuutta kokevat elämäntilanteesta riippumatta. Ryhmä on yksityinen, eli jäsenet näkyvät vain ryhmäläisille. Keskustelu on vapaamuotoista ja kuka tahansa voi tehdä keskustelunavauksia. Miesten Simpukka löytyy TÄÄLTÄ.

Pääset mukaan ryhmään, kun vastaat molempiin liittymispyynnön yhteydessä oleviin kysymyksiin. Liitämme sinut vastauksesi jälkeen keskusteluun.