Perhevalmennus lahjasolulasten vanhemmille

TULOSSA SYKSYLLÄ 2019!

Perhevalmennus lahjasolulasten vanhemmille, joilla on taustallaan tahattoman lapsettomuuden kokemus. Valmennus järjestetään Tampereella Simpukan toimitiloissa ja se on kaksipäiväinen:

  1. valmennuspäivä lauantai 12.10.
  2. valmennuspäivä lauantai 16.11.

HAKU perhevalmennukseen alkaa maanantaina 24.6. hakulomakkeen löydät Simpukan kotisivuilta ja Facebookista.  Perhevalmennukseen mahtuu mukaan kahdeksan pariskuntaa ja se on osallistujille maksuton. Valmennuspäivien ruokailut ovat omakustanteisia.

Tähän Helminauha -hankkeen ensimmäiseen perhevalmennukseen voivat hakea ne lahjasolulasten vanhemmat, joilla on alle kouluikäinen lapsi/ lapsia ja taustallaan tahattoman lapsettomuuden kokemus. Valmennus on tarkoitettu kahden vanhemman perheille ja molemmat vanhemmat osallistuvat valmennukseen. Valmennuksessa tullaan käsittelemään mm. tahattoman lapsettomuuden kokemusta, omaa polkua lahjasolulapsen vanhemmaksi, mitä tunteita ja ajatuksia vanhemmuus herättää sekä miten lahjasolutaustaa voi käsitellä lapsen ja läheisten kanssa.  Helminauha-hankkeen aikana tullaan myöhemmin toteuttamaan perhevalmennuksia myös itsellisille äideille ja naispareille.

Helminauha – tietoa ja tukea lahjasoluperheille, on STEA:n rahoittama hanke, joka on myönnetty Simpukalle vuosille 2019-2021. Hankkeessa kehitetään mm. valmennus lahjasoluilla lapsen saaneille perheille, tietopankki sekä vertaistukea. Hankkeessa tullaan myös tuottamaan tietoa ja koulutusta lahjasoluperheitä kohtaaville ammattilaisille.

 

Lisätietoja:

Piia Savio, hankevastaava

piia@simpukka.info/ p.045 78735433

Jenni Huhtala, hankesuunnittelija

jenni@simpukka.info/p. 040 5323010