Simpukan hallitus ja uusi puheenjohtaja vuodelle 2020 on valittu

kuvassa poseeraa kuusi henkilö

Simpukan syyskokous järjestettiin tänään 14.12.Tampereella. Kokouksessa käsiteltiin ja hyväksyttiin vuoden 2020 toimintasuunnitelma ja talousarvio, vahvistettiin ensi vuoden jäsenmaksun suuruus sekä valittiin yhdistykselle uusi hallitus ja puheenjohtaja.

Syyskokoukseen osallistui 12 jäsentä ja sen puheenjohtajana toimi Miia Rajamäki. Kokouksen alussa yhdistyksen väistyvä puheenjohtaja Minna Wikström piti kautensa päättävän puheen ja toiminnanjohtaja Johanna Repo välitti yhdistyksen kiitokset Wikströmille. 

 

tj Johanna Repo ja väistyvä öpuheenjohtaja Minna Wikström halasivat puheiden päätteeksi.
Simpukan toiminnanjohtaja Johanna Repo ja väistyvä puheenjohtaja Minna Wikström halasivat puheiden päätteeksi.

 

Uusi puheenjohtaja on Simpukan pitkäaikainen vapaaehtoinen ja hallituksen jäsen

Simpukan puheenjohtajan ja hallituksen valinnassa päädyttiin äänestämään. Simpukka-yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Katja Helenelund. Katja on ollut mukana Simpukan toiminnassa jo pitkään ja hänet valittiin tänä vuonna Simpukan vuoden vapaaehtoiseksi. Porvoossa asuva Katja on ammatiltaan erityisluokanopettaja. Paljon onnea Katja!

Simpukan uusi pj

”Tämä valinta tuntuu jännittävältä ja hyvältä. Astun suuriin saappaisiin Minna Wikströmin ja Miia Rajamäen jälkeen. Toivon, että ensi vuonna meillä on innokas ja keskusteleva hallitus, joka tukee toimiston työtä. Minulle on tärkeää kuunnella ja että varmistaa, että kaikki tuntevat olevansa osallisia ja että strategiaa saadaan jalkautettua tehokkaasti myös ensi vuonna”, Katja kommentoi tuoreeltaan valintaansa.

Uusi puheenjohtaja kukitettiin halausten kera.
Uusi puheenjohtaja Katja Helenelund kukitettiin halausten kera.

 

Simpukan hallitukseen valittiin seuraavat henkilöt:

Varsinaiset jäsenet:

Siru Lehto

Riikka Viitala

Kaisa Kivipuro

Susanna Keski-Kuha

Riikka Jauhiainen

Salli Moilanen

Varajäsenet:

Elina Karppinen

Tiia Kääntä

kuvassa poseeraa kuusi henkilö
Kuvassa vuoden 2020 hallituksen syyskokouksessa paikalla olleet. Kuvassa vasemmalta Susanna Keski-Kuha, Kaisa Kivipuro, Katja Helenelund (pj), Riikka Jauhiainen, Siru Lehto ja Riikka Viitala.

 

Ensi vuonna Simpukalla on luvassa paljon tapahtumia, kampanjoita, vaikuttamistyötä ja vertaistuen mahdollistamista. Voit tutustua ensi vuoden toimintasuunnitelmaamme klikkaamalla alta: