Uutta Simpukassa: Kohtuuttomat-verkosto

oranssin kehän sisällä kaksi graafisesti piirrettyä ihmishahmoa, jolla on pitkät hiukset. teksti kohtuuttomat-verkosto. simpukan logo alla.

Simpukan Kohtuuttomat-verkoston starttitapaaminen

2.2.2022 klo 18-20 Zoomissa

Uutta Simpukassa: Kohtuuttomat-verkosto! Simpukan Kohtuuttomat-verkosto on tarkoitettu synnynnäisesti kohduttomille tai kohdunpoiston läpikäyneille, jotka kaipaavat vertaistukea tahattomaan lapsettomuuteen.

Kohtuuttomat-verkosto käynnistää toimintansa starttitapaamisella ke 2.2.2022 klo 18–20. Tapaaminen järjestetään verkossa. Starttitapaamisessa suunnitellaan verkoston omaa toimintaa sekä tutustutaan toisiin.

Voit kertoa kiinnostuksestasi Kohtuuttomien toimintaan ja ilmoittautua samalla starttitapahtumaan lomakkeella: ilmoittautumislomake.

Saat sähköpostitse tietoa Kohtuuttomien toiminnasta sekä linkin starttitapahtumaan. Ilmoittautuminen sähköpostilistalle tai starttitapahtumaan ei edellytä Simpukan jäsenyyttä.

Simpukan Kohtuuttomien verkostoon voi olla yhteydessä sähköpostilla, jonka osoite on kohtuuttomat.simpukka(at)gmail.com. Sähköpostiin vastaa Kohtuuttomat-verkoston vetäjä.

Tule mukaan kuulemaan, mistä on kyse sekä tutustumaan toisiin. Tapaamiseen mukaan tulolla ei vielä sitoudu mihinkään, joten tule rohkeasti mukaan kurkistamaan, millaista toimintaa on luvassa!