Simpukan vertaistukikoordinaattoriksi Viivi Selin

Nainen katsoo vasemmalle. Violetti neuletakki. Isot simpukkakorvikset.

Vuoden alku toi Simpukkaan muutoksia henkilöstöön ja tehtävänkuvauksiin. Simpukan uutena määräaikaisena vertaistukikoordinaattorina on aloittanut helmikuun alussa Viivi Selin.

Aiemmin Selin on työskennellyt muun muassa vapaaehtoistoiminnan koordinoinnissa STEA:n rahoittamassa Naapurilähiö-hankkeessa. Hän on toiminut myös Simpukan Tampereen lapsitoiveryhmän vetäjänä.

Aiempi vertaistukikoordinaattori Anniina Valkonen siirtyi Simpukan organisoiman Helminauha-hankkeen hankesuunnittelijaksi. Aiemmin hankesuunnittelijana työskennellyt Jenni Huhtala siirtyi samaan aikaan hankevastaavaksi.

Muutokset henkilöstöön ja työtehtäviin käynnistyivät Helminauha-hankkeen hankevastaavana työskennelleen Piia Savion valinnasta vuoden alussa Simpukan toiminnanjohtajaksi.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä pienissäkin asioissa. Voit osoittaa viestisi suoraan tai ottaa yhteyttä Simpukka ry, Kalevantie 7 C, 33100 Tampere, p. 040 084 4823, simpukka@simpukka.info.

Teksti: Piia Savio toiminnanjohtaja. Minuun voit ottaa yhteyttä vaikuttamiseen, verkostoihin ja asiantuntijaluentoihin liittyvissä asioissa. piia@simpukka.info p. 040 480 8676. Simpukan logo.

Simpukan logo. Teksti: Satu Rautakallio-Hokkanen järjestösihteeri. Minuun voit ottaa yhteyttä jäsenasioihin, materiaalitilauksiin, verkkosivujen teknisiin asioihin ja kansainväliseen yhteistyöhön liittyvissä asioissa. satu@simpukka.info p. 040 084 4823

Teksti: Viivi Selin vertaistukikoordinaattori. Minuun voit ottaa yhteyttä vertaistukeen ja parisuhdetoimintaan liittyvissä asioissa. viivi@simpukka.info p. 040 5325 390. Viivin kuva, Simpukan logo

Simpukan logo. Teksti: Hanna Parviainen viestintäsuunnittelija. Minuun voit ottaa yhteyttä viestintään, tiedotukseen, mediasuhteisiin ja Simpukka-lehteen liittyvissä asioissa. hanna@simpukka.info p. 045 7876 4464

Simpukan logo. Teksti: Laura Hirvonen järjestötyöntekijä. Minuun voit ottaa yhteyttä chatteihin ja vaikuttamistyöhön liittyvissä asioissa. laura@simpukka.info p. 045 7834 1772. Lauran kuva.

Simpukan ja Helminauha-hankkeen logo. Teksti: Tietoa ja tukea lahjasoluilla lasta toivoville ja lahjasoluperheille. Jenni Huhtala hankevastaava. Minuun voit ottaa yhteyttä Helminauha-hankkeen verkostoihin, vaikuttamiseen ja asiantuntijaluentoihin liittyvissä asioissa. . helminauha.info jenni@simpukka.info p. 040 5323 010. Jennin kuva.

Simpukan ja Helminauhan logo. Teksti: toa ja tukea lahjasoluilla lasta toivoville ja lahjasoluperheille. Anniina Valkonen hankesuunnittelija. Minuun voit ottaa yhteyttä Helminauha-hankkeen vertaistukeen ja vapaaehtoistoimintaan liittyvissä asioissa. helminauha.info anniina@simpukka.info p. 045 7873 5433.

Simpukan ja Helminauhan logot. TEksti: Simpukka on tahattomasti lapsettomien yhteisö. Kauttamme on mahdollista tavata toisia tahattoman lapsettomuuden kokeneita: lasta toivovia, hoidoissa käyviä, lapsen saaneita, ja kaksin- tai yksineläjiä. Pidämme lapsettomien puolia ja työskentelemme sen eteen, että huomenna asiat olisivat paremmin. Tiedämme miltä lapsettomuus tuntuu. Et ole yksin. verkkosivut: simpukka.info.