Simpukka rekrytoi: etsimme viestintäsuunnittelijaa

Kuusi henkilöä poseeraa hassutellen kameralle.

Oletko sinä Simpukan uusi viestintäsuunnittelija?

Hakuaika 15.6.-8.8.2021

Simpukka on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö, jonka tehtävänä on edistää tahattomasti lapsettomien hyvinvointia ja asemaa tiedon, tuen ja vaikuttamisen keinoin. Simpukan tiimissä on kuusi työntekijää ja lukuisa joukko vapaaehtoisia.  

Etsimme nyt Simpukan tiimiin viestintäsuunnittelijaa nykyisen työntekijämme siirtyessä toisiin tehtäviin. Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä pienessä mutta mahtavassa tiimissä. 

Viestintäsuunnittelijana tehtäviisi kuuluvat yhdistyksen viestinnän suunnittelu ja koordinointi, päivittäisviestintä ja verkkosivujen tietokokonaisuuksien kehittäminen yhdessä Simpukan tiimin kanssa. Vastuullasi on Simpukka-lehden ja uutiskirjeen tuottaminen ja lehden vapaaehtoisten koordinointi. Viestintäsuunnittelijana vastaat viestinnän linjan ja visuaalisen ilmeen koordinoinnista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vaikuttamisviestinnän kehittäminen ja toteutus. Vaikuttamisviestinnän tehtäviä ovat esimerkiksi tiedotteiden ja kannanottojen laatiminen, kampanjoiden ja materiaalien suunnittelu ja toteutus ja aktiivinen mediayhteistyö.    

Tiimi toimii tukenasi viestinnän toteutuksessa. Meillä kaikki viestivät, etkä sinä jää yksin!

 

Hyödynnät sujuvasti eri viestinnän kanavia. Näppäimistösi tuottaa sujuvasti rohkeita ja koskettavia tekstejä, kuten tiedotteita, artikkeleita ja blogitekstejä.

Sinulla on herkkyyttä tunnistaa erilaisille kohderyhmillemme sopivat sisällöt ja taidat sensitiivisen kielenkäytön. Hyödynnät taitavasti digitaalisen viestinnän mahdollisuuksia ja olet idearikas sosiaalisen median sisällöntuottaja. 

Haluat työskennellä pienessä mutta moniosaavassa asiantuntijatiimissä, jossa huumori ei lopu. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja verkostoitumaan eri toimijoiden kanssa työsi ja toiminnan kehittämiseksi. Haluat kehittyä ja oppia ja olet valmis jakamaan osaamistasi tiimissä.

Olet oma-aloitteinen, vastuullinen ja aina valmis oppimaan uutta. Pidät langat tiukasti käsissäsi etkä hätkähdä kiirettä.

 

Odotamme sinulta

 • viestinnän koulutusta ja kokemusta
 • kokemusta ja näkemystä vaikuttamisviestinnästä
 • kokemusta lehden toimittamisesta
 • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja suunnitella ennakoivasti viestintää  
 • olet hankkinut kokemusta monipuolisesta sisällöntuotannosta ja some-viestinnästä, osaat hyödyntää eri some-kanavia viestinnässä monipuolisesti
 • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • oman työn johtamisen taitoa.

 

Arvostamme lisäksi

 • kokemusta vapaaehtoisten johtamisesta
 • aiempi kokemus järjestötyöstä, erityisesti sote-järjestöistä, varainhankintaan liittyvä osaaminen katsotaan eduksi.
 • taitto-osaamista ja -kokemusta 
 • kokemusta videoiden toteutuksesta ja valokuvauksesta.

 

Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja tehtävän palkkaus on vaativuusryhmän 5 mukainen (työsuhteen alkaessa vähimmäispalkka 2357,78 €). Peruspalkan lisäksi lasketaan henkilökohtaiset lisät työkokemuksen ja soveltuvuuden perusteella, työsuhteen alussa enintään 20 %. Työsuhde-etuina tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun, työhyvinvointitunnin viikoittain, työterveyshuollon, joustavan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön myös pandemian jälkeen. Panostamme työyhteisön hyvinvointiin.

Toimistomme sijaitsee Tampereella. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä. Työ alkaa mahdollisimman pian, mieluiten viimeistään 1.10.

Toivomme hakijoiksi eri taustoista tulevia, eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia ihmisiä.

Lähetä hakemuksesi lomakkeella ja liitä hakemukseesi CV ja vapaamuotoinen esittelyvideo (max. 2 minuuttia) sekä halutessasi työnäytteet tai portfolio viimeistään 8.8. Hakemuslomake: https://q.surveypal.com/Hakemuslomake_viestintasuunnittelija

 

Haastattelut toteutetaan 18.8. ja 19.8. Tampereella, mikäli koronavirustilanne sen sallii. Muussa tapauksessa haastattelut toteutetaan videoyhteydellä. Ilmoitamme kaikille hakijoille jatkoon pääsystä viimeistään 13.8.

 

Lisätietoja rekrytoinnista ja tehtävästä saat toiminnanjohtaja Johanna Revolta tiistaina 22.6. klo 11-12.30 ja tiistaina 3.8. klo 10.30-12.00.

 

Yhteystiedot:

Johanna Repo, toiminnanjohtaja

johanna.repo@simpukka.info 

040-4808676