Tule Simpukan Chat-ohjaajaksi! Etäkoulutus järjestetään 14.11.

Mainoskuva, jossa kerrotaan, että chat-ohjaajien koulutuspäivä järjestetään zoomissa 14.11.

Kiinnostaisiko sinua toimia anonyymin vertaischatin ohjaajana? Chat-ohjaajana vedät yhdessä toisen ohjaajan kanssa vertaischatteja noin kerran kuukaudessa. Koulutamme sinut chat-ohjaajaksi ja saat Simpukalta tukea tehtävässä toimimiseen.

Chat- ohjaaja on verkkovertainen, joilla on näppäimistö ja hiiri hallussa ja kiinnostus keskustella lapsettomuudesta vertaisten kanssa chat-ympäristössä. Chat-ohjaajana voit tukea toisia lapsettomuutta kokevia helposti, kotisohvalta käsin. Vertaisena toimit omiin kokemuksiisi nojaten, tavallisen ihmisen taidoin. Chat-ohjaajana toimiminen ei edellytä aiempaa kokemusta vertaistoiminnasta.

Simpukan vapaaehtoiset ovat järjestäneet chatteja lopullisesti lapsettomille, itsellisille naisille, lahjasoluilla lasta toivoville ja lapsitoiveen omaaville henkilöille. Myös muut chat-teemat ovat mahdollisia!

Koulutuspäivässä saat hyvät valmiudet ohjata Simpukka-chatteja Tukinetin alustalla. Chatteja ei tarvitse ohjata yksin vaan ohjaajaparin kanssa, ja myös Simpukan työntekijä on tukenanne.
Yhden chatin kesto on n. 1,5h, ja osallistujia on ohjaajien lisäksi enintään 12. Chatteja sitoudutaan ohjaamaan noin kerran kuussa.

Koulutukseen osallistutaan kotoa käsin omalla koneella Zoom.us-sovelluksessa. Koulutuspäivän aikana saat tietoa chat-ohjaajana toimimisesta sekä käytännön taidot Tukinetin chat-alustan käytöön. Päivän aikana pääsemme harjoittelemaan chatissa toimimista käytännössä. Tervetuloa mukaan oppimaan yhdessä!

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen tämän linkin kautta.

Päivän ohjelma:
10.00 – 11.45 Simpukan ja chat-ohjaajana toimimisen esittely ja tutustumista
11.45- 12.30 Lounastauko
12.30 – 14.30 Tukinet-koulutus chatin käyttöön
14.30 – 15.15 Minä ohjaajana, pelisäännöt ja keskustelua päivän teemoista
15.15 – 15.30 Palautteet ja päivän päätös

 

Koulutus on maksuton.

Kouluttamassa ovat Simpukan työntekijät Miika Rautiainen, viestintäsuunnittelija ja Jenni Huhtala, hankesuunnittelija, Helminauha-hanke sekä Tukinetin kouluttajat.

Lisätietoja: Miika Rautiainen miika@simpukka.info p. 045 7876 4464