VERKKOLUENTO 4.5.: Hedelmöityshoidot julkisella sektorilla

Luennoitsija: Katja Ahinko

Hedelmöityshoidot julkisella sektorilla 

Keskiviikkona 4.5.2022 klo 18-19.

Verkkoluennon teemana ovat julkisen sektorin hedelmöityshoidot. Luennolla käsitellään muun muassa miten hoitoihin hakeudutaan, millaisia tutkimuksia tehdään sekä mitä hoitoja julkisella sektorilla tehdään, mukaan lukien lahjasoluhoidot. Luennon asiantuntijana on TAYSista LT, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Katja Ahinko.

Voit halutessasi esittää kysymyksiä etukäteen tällä lomakkeella: Kysy asiantuntijalta. Lomake on auki 27.4. asti. Kysymyksiä on mahdollista esittää Zoomin chatissa verkkoluennon aikana. Kysymyksiin vastataan yleisellä tasolla. Jos sinulla on omaa hoitoprosessiasi koskevia kysymyksiä, olethan niiden osalta yhteydessä suoraan hoitavaan tahoosi.

Verkkoluento toteutetaan Zoom.us -ohjelman kautta. Ohjeet Zoomin käyttöön löydät täältä.

Linkki verkkoluennolle: https://us02web.zoom.us/j/89417140948

 ID: 89417140948

Verkkoluento pyytää sähköpostiosoitetta. Voit kirjoittaa siihen oman osoitteesi tai esimerkiksi vain nimi@nimi.fi.

Lisätiedot anniina@simpukka.info, +358 45 7873 5433.

Verkkoluento on osa Simpukka-viikon tapahtumia.

Liity Simpukan jäseneksi

Maksuttoman ja saavutettavan tiedon tarjoaminen on tärkeä osa Lapsettomien yhdistys Simpukan ydintehtävää. Simpukan jäsenenä olet mukana varmistamassa, että voimme myös tulevaisuudessa tarjota kaikille tarvittavaa tietoa ja tukea lapsettomuuteen. Jäsenyytesi kautta olet mukana edistämässä lapsettomien asemaa ja teet mahdolliseksi kattavan vaikuttamis- ja edunvalvontatyömme. 

Jäsenetuna saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Simpukka-lehdenjoka postitetaan kirjekuoressa ilman lähettäjän tietoja. Liity Simpukan jäseneksi jo tänään!