Vertaisohjaajien päivä – etäkoulutus 20.3. 

kaksi piirrettyä hahmoa puhekuplamaisessa taustassa. teksti simpukan vertaisohjaajien päivä - etäkoulutus Zoomissa 20.3.2021

Vertaisohjaajien koulutuspäivä järjestetään la 20.3. etäkoulutuksena Zoomissa klo 10–15.30. Voit siis liittyä mukaan kotoa omalta koneeltasi. Vetäjinä toimivat Simpukasta vertaistukikoordinaattori Anniina Valkonen, viestintäsuunnittelija Miika Rautiainen ja Helminauha-hankkeen hankesuunnittelija Jenni Huhtala.

Vertaisohjaajien päivä tarkoitettu kaikille Simpukan ja Helminauhan vertaistukiryhmien vertaisohjaajille, SimpukkaParien vertaisohjaajille sekä chattien ja videotapaamisten verkkovertaisille.

Päivän aikana jaetaan käytännön menetelmiä ja työkaluja, joiden avulla voi innostaa ryhmää keskustelmaan ja tutustumaan toisiinsa. Sen lisäksi käymme yhdessä läpi miten kohdata lapsettomuuskriisissa oleva etänä.

 

Ohjelma:

10.00 – 11.10 Simpukan ja vertaisten kuulumisia

11.10 – 11.15 Taukojumppa & biotauko

11.15 – 12.30 Välineitä vertaistapaamisiin

12.30 – 13.15 Lounastauko

13.15 – 15.00 Lapsettomuuskriisissä olevan kohtaaminen etänä

15.00 – 15.30 Loppukeskustelu ja palaute

 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN. Ilmoittautuneille lähetetään ennen koulutusta Zoom-linkki sekä lyhyt orientoiva ennakkotehtävä.

Zoom-tapaamiseen on tärkeä varata itselleen rauhallinen tila ja tarvittaessa kuulokkeet, jos tilassa on muita ihmisiä, näin huolehdimme luottamuksellisuudesta. Tärkeää on, että sinulla on päivää varten hyvät eväät ja mukava asento!

Lisätietoa koulutuksesta voit tiedustella vertaistukikoordinaattori Anniinalta (anniina(at)simpukka.info) tai Helminauha-hankkeen hankesuunnittelijalta Jenniltä (jenni(at)simpukka.info).