Plussanneet syksy/talvi 2018+alkuvuosi :)

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nimetön 5 päivää, 10 tuntia sitten.

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Asc
 • Julkaisija
  Viestit
 • #24252

  Inkeri
  Osallistuja

  Hei, ajattelin luoda uuden ketjun kun edellinen jo todella pitkä 🙂 Laitoin otsikkoon tämän hetken ja myös kaikki muut ovat äärimmäisen tervetulleita keskusteluun!

  Minä todella tein ihka ensimmäisen plussan elokuussa siitä kun kolme vuotta sitten aloimme lasta toivomaan perheeseen. Olen äärettömän onnellinen vaikka aika epätodelliselta silti tuntuu kaikkine pahoinvointeineen, jotka alkavat pikku hiljaa vähentyä. Vajaan kahden viikon päästä olisi niskaturvoke ultra..jännittää paljon!

 • #24388

  Suru
  Osallistuja

  Paljon onnea Inkeri! 🙂
  Siitä onkin jo aikaa ku saatiin uusia plussia.

  Meillä raskaus jo huomattavan pitkällä. Vatsaa kehutaan paljon ja mahassa on aktiivinen liikkuja. 🙂
  Ollaan hankittu jotakin perustarvikkeita. Pesty äitiyslaatikossa tulleet tavarat ja taiteltu hyllyyn odottamaan. Ihanaa on! 🙂
  Just alkoi kolmas raskauskolmannes. Aika on kulunut nopsaan.

  Tulkaa muutkin kertomaan miten teillä menee! Ananas, miten sulla?
  Ihanaa odotusta kaikille!

 • #24540

  Angelica
  Osallistuja

  Hei.

  Olen Angelica 38-vuotiaas ja mieheni on 41-vuotias.
  Olemme yrittäneet lapsia n.4 vuotta ja menimme hoitoihin 2kk sitten kun vihdoin oli varaa. Aika kallis oli ne hoidot kyllä. Selvisi että miehelläni on alhaiset testosteroonipitoisuus, toosi toosi huonot joten sille määrättiin clomifen 50mg/joka toinen pvä 6kk kuuri testosteronipitoisuuden vuoksi, (mikä luultavasti on syynä niukkaan siittiötuotantoon). Minä en helpolla päässyt diagnoosina siis lievä PCO mutta kuitenkin arvot niin rajoilla joten minulle määrättiin letrozol 2,5mg/3-7 päivänä. Joten näillä olis nyt tarkoitus buustata ovista vähän aiemmaksi sekä mulla limakalvo saisi olla paksumpi sentaki määrättiin letrozo eikä clomit..

  Tässä tulee se ongelma, me kävimme hoidosso Portugaalissa kun siellä asutaan ja näköjään halvemmat ne hoidot on siellä kun täällä Suomessa.
  Joten me saatin reseptit ja nostettiin 6kk lääkkeet kun ei oltu varmaan käykö reseptit täällä,niin nostettiin kaikki clomid ja letrozot. Ei siinä mitään saatin kaikki, mutta ongelma tuli siinä kun tulimme Suomeen lentokenttälle. Tulli otti meiltä lääket pois kun meillä ei ollu miteen todistaa resepteillä että se on meidän ja ei saa tuoda niin monta nostettuna sekä saatin sakko päälle sekä meidät epäiltiin että myytäisimme niitä lääkeitä. 🙄 Se ongelma on se että Portugalissa kun nostat lääkkeet se resepti otetaan teiltä pois joten vaikee todistaa.

  No mentiin yxityiselle että saatais täältä uuden reseptin, vietin meidän hoidon paperit ja tutkimukset ja yms mutta 2 yxityisessä sanottiin että he eivät voi myöntää reseptilääkeitä sillä perustella koska toinen maa teki tutkimuksen, vaan meidän pitä käydä täällä uudestasn koko tutkimuksen läpi että ne antaa täältä diagnoosin ja sitten lääkkeen (mielestäni rahakalastus). Ja siihen menee rahaa,aika ja meillä on kummiskin 6kk aika korkeilla noin kun ivf hoito on Huhtikuussa portugalissa jos ei oo onnistuu noilla.

  Btw tulimme suomeen koska, tarvitsemme rahaa siihen ivf hoitoihin justiin ku ei tiedä milloin tärppää niin mieheni tuli töihin tänne sen isoveljen rakennusfirmalle, ja minä sain myös hankittu töitä täältä joten säästämme yhdessä haavemme eteen.
  Sekä täällä on parempi palkka kuin portugalissa varsinki kun asuu väliaikaisesti vanhempien luona🤔 joka on outo sielloin kun pitäis touhuta mutta iloinen siitä että he tukevat meidät tässä asiassa ja ymmärtävät..

  Tässä tulee kysymys? Onko kellään jäänyt ylimääräiseksi letrozol ja clomifen? Olen valmis maksamaan niistä molemmista 5-6kk satsista eli Letrozo se 100klp prk riittää ja clomid aloittaisin 3x20kpl prk. Ja käymme sitten yxityisellä ultrattavaksi jokaisen kpl aika en haluu monikko raskaus.
  Joten jos löytyy ota yhteyttä minuun sähköpostikseen

  anjo.show@outlook.com

  Kiitos etukäteen avusta ja ei mitään törkeitä viestejä, voi kysellä lisää mutta jos ei ole mitään sanottavaa antakaa olla

 • #24560

  ananas
  Osallistuja

  Yli puolivälin mennään. Kaikki hyvin ja pieni on kova liikkumaan. Onnellista aikaa elellään 💙❤️

  Selittämätön lapsettomuus. Takana yli 5 vuotta.

 • #24992

  Nimetön

  Hei kaikille!

  Uusi odottaja ilmoittautuu! Kävin kirjoittelemassa pidemmälti tarinaamme IVF/ICSI/PAS VOL 2 palstalle. Tällä hetkellä rv 6+6 ja kaikki on ihmeellistä, vaikkakin kovin alussa vielä. Varhaisultrassa nähty pieni sydämen syke konkretisoi ihanasti odotuksen, uuden elämän ihmeen. Toivottavasti saadaan lisää vauhtia tänne plussapalstallekin! Kertokaapa tämän hetken tunnelmia ja kuulumisianne 🙂