Ajankohtaiset parisuhdetapahtumat

SimpukkaParit-parisuhdetoiminnassa tapahtuu

 

Tulevat parisuhdetapahtumat löydät Simpukan etusivulta Ajankohtaista-osiosta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Järjestämme seuraavanlaisia SimpukkaParit-tapaamisia:

Rikasta minua! -parikurssit

Rikasta minua! -viikonloppukurssilla keskitytään parisuhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin. Kurssi soveltuu erinomaisesti parin ensimmäiseksi parikurssiksi ja aiemmin kursseille osallistuneille vahvistamaan yhteistä hyvää.

Kurssilla panostetaan ilon aiheiden ja voimavarojen löytämiseen parisuhteesta ja yhteisestä elämästä. Lisäksi etsitään konkreettisia tavoitteita suhteelle ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa. Viikonlopun aikana ehditään myös viettää aikaa toisten lapsettomuutta kokeneiden pariskuntien kanssa.

SimpukkaParit-päivä

Parisuhdepäivässä tutkaillaan oman parisuhteen voimavaroja ja vuorovaikutusta parisuhteessa. Päivä johdattelee parit oman parisuhteensa äärelle keskustelun ja lyhyiden alustusten avulla. Päivä tarjoaa lisäksi mahdollisuuden tutustua muihin tahatonta lapsettomuutta kokeneisiin pareihin.

SimpukkaParit-ilta

Pari-ilta tarjoaa maistiaisia parisuhdetoiminnasta. Ilta sisältää kevyen johdattelun parisuhteen hyvinvoinnin kysymyksiin ja keskustelua muiden tahatonta lapsettomuutta kokeneiden kanssa.

Järjestämme pari-iltoja yhdessä vertaistukiryhmien kanssa, ja tapaamisiin voi tulla yksin tai kumppanin kanssa saamaan vinkkejä parisuhteesta huolehtimiseen.

 

Voit lukea SimpukkaParit-toimintaan aiemmin osallistuneiden kokemuksista täältä!

Kotona tehtäviä harjoituksia, vinkkejä ja lukemista löydät täältä. Tutustu ja poimi teille sopivat käyttöön!

Puoliso_ihana_insta

Vertaisohjaajaksi

Parisuhdetoimintaan osallistuvilla on mahdollisuus ryhtyä mielenkiintoiseen vapaaehtoistyöhön parisuhdetoiminnan vertaisohjaajina. Vertaisohjaajana on mahdollista kehittää omaa parisuhdeosaamista, tukea muita lapsettomia ja saada uusia antoisia kokemuksia. Lue ohjaajaparimme kokemuksesta täältä.

Vertaisohjaajakoulutukset

Kenelle vertaisohjaajuus sopii?

  • henkilölle, joka on kiinnostunut parisuhdetta vahvistavasta toiminnasta
  • vertaisohjaaja työskentelee omana itsenään, erityistä parisuhdeosaamista ei tarvita
  • vertaisohjaajalla on omakohtainen kokemus tahattomasta lapsettomuudesta
  • Rikasta minua -vertaisohjaajat toimivat pariskuntana
  • parisuhdepäiviä ja -iltoja voi ohjata myös ilman kumppania tai ohjaajaparin kanssa

Kiinnostuneille on tarjolla maksuton vertaisohjaajakoulutus ja yhdistyksen tuki ohjaajana toimimiseen. Koulutus antaa hyvät valmiudet toimia vertaisohjaajana.
Yhdistys tukee vertaisohjaajana toimimista järjestämällä jatkokoulutuksia ja työnohjausta. Lisäksi ohjaajille on tarjolla työkalupakki ja vertaisohjaajien verkosto.

Vertaisohjaajuus tuo iloa, kehittymistä ja mielekkäitä kokemuksia elämään!

Mikäli olet kiinnostunut ohjaajana toimimisesta, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi parisuhdetapaamisten yhteydessä tai ottaa yhteyttä vertaistukikoordinaattoriin (yhteystiedot täällä.)