SimpukkaParien Rikasta minua -kurssi

Simpukka järjestää Rikasta minua -kurssin tahatonta lapsettomuutta kokeville pariskunnille
17.-19.5.2019 Järvelässä, Vanajaveden rannalla

Toukokuun parisuhdeviikonlopussa löydetään uusia voimavaroja yhteiseen elämää Vanajaveden rannalla sijaitsevassa Järvelässä . Viikonloppu antaa voimaa parisuhteeseen kevään herätessä kauneuteensa. Lämpimästi tervetuloa vertaisten seuraan!

Ohjaajana toimii useita parisuhdekursseja vetänyt Simpukan oma vertaisohjaajapari Jenni ja Tuomas. Jenni toimii tällä hetkellä Simpukassa myös vertaistukikoordinaattorina. Kaikilla osallistujilla on omakohtainen kokemus tahattomasta lapsettomuudesta. Kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 15. Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujakirjeen mukana.

Järvelän saunalaituri

(Kuva majoituspaikan rannasta)

Käytännön tietoa

Kurssin hinta on vain 200 €/pariskunta Simpukan jäsenille, 250 €/pariskunta ei-jäsenille. Hinta sisältää kaiken: kurssin ohjelman, majoituksen ja ruokailut koko viikonlopun ajalta.  Osallistumismaksu maksetaan Simpukan verkkokaupassa, lähetämme maksulinkin sähköpostitse.

Mukaan mahtuu enintään 6 pariskuntaa, ilmoittautuminen päättyy 31.3.

Voitte hakea kurssille tällä  lomakkeella. 

Majoituspaikan kotisivut: www.tarua.fi

Rikasta minua!- parisuhdekurssit ovat rikastuttaneen tahatomasti lapsettomien parien elämää jo vuosien ajan, ja ne ovat olleet hyvin suosittuja. Kurssilaiset ovat saaneet viikonlopusta niin voimavaroja omaan parisuhteeseen, kuin tavanneet muita samassa tilanteessa olevia tahattomasti lapsettomia pariskuntia. Vertaisohjaajat ovat käyneet kurssin vetämiseen koulutuksen ja ovat itse tahattomasti lapsettomia.

Jos kaipaat lisätietoja kurssista, niin olethan yhteydessä Jenniin!

Jenni Huhtala
Simpukan vertaistukikoordinaattori
jenni@simpukka.info/ o4o 5323010

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Posted in: