Team Flamesin kapteeni lahjoitti Simpukalle maalikassan

Naisten jääkiekkojoukkue Team Flamesin kapteeni Kaisa Karttunen lahjoitti Simpukalle rahaa jokaisesta joukkueensa runkosarjan aikana tekemästä maalista.

Hyvinkään Jää-Ahmat ry:n alaisuudessa toimiva joukkue on perustettu viitisen vuotta sitten junnupelaajien äitien joukkueena. – Vuosien varrella mahtava porukka ja hyvä meininki ovat imaisseet mukaansa myös muita harrastuksesta kiinnostuneita aikuisia naisia, kapteeni Kaisa Karttunen kertoo. – Pelaajille yhteiset hetket hallilla ovat tärkeitä piristysruiskeita arjen kiireiden keskellä.

Kiekkokaukalossa pinkistä väristään tunnetut liekkisiskot osallistuvat myös erilaisiin tempauksiin. Joukkue on pitänyt Naisten Kympillä juomarastia Syöpäsäätiön Roosa Nauha -asian puolesta ja kuluneella kaudella emoseura Hyvinkään Jää-Ahmat palkitsi Team Flamesin vuoden Leijona kiekkokoulu-ohjaajana.

Onnistumiset kentällä kasvattavat hyväntekeväisyyspottia

Kaisa Karttunen keksi maalien ja syöttöjen määrän mukaan kasvavan hyväntekeväisyyspotin lisämausteeksi peleihin. – Ideoimani hyväntekeväisyysmaalihaaste perustuu sille ajatukselle, että yhdessä olemme enemmän ja vahvempia, myös ihmisinä arjessa, Karttunen kertoo. – Maalihaasteessa lahjoitan henkilökohtaisesti pienen summan jokaisesta joukkueidemme tekemästä sarjamaalista ja -syötöistä ennen kautta valitsemilleni hyväntekeväisyystahoille. Näin lähes kaikki joukkueen pelaajat ovat osallisena kasvattamassa keräyspottia, pelkkä osallistuminen joukkueen peleihin on jo pieni pala hyväntekeväisvyyttä.

Lahjoitusten kohteina ovat aina olleet joukkueemme jäseniä toiminta-ajatukseltaan omakohtaisesti tai välillisesti koskettavat tahot. Kuluneella kiekkokaudella kohteina olivat valtakunnallinen lapsettomien yhteisö Simpukka ry ja Sylva ry, joka puolestaan on syöpäsairaiden lasten ja nuorten aikuisten sekä heidän läheistensä valtakunnallinen yhdistys.

Tutustu joukkueeseen osoitteessa:
https://www.ahmat.eu/joukkueet/naiset-flames/

Teksti: Kaisa Karttunen
Kuva: Oma Design / Retouch Group Oy

Juttu on julkaistu aiemmin Simpukka-lehdessä 02/2019.

Avainsanat:

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit