Tule mukaan Simpukan blogirinkiin

Pysyykö kynä kädessäsi? Onko sinua aina kiinnostanut bloggaaminen? Lähde mukaan Simpukan bloggariksi!

Etsimme vapaaehtoisia vakikirjoittajia Simpukan verkkosivujen blogiin. Etsimme eri ikäisiä kirjoittajia, joita tahaton lapsettomuus on koskettanut ja joilla on tarina kerrottavanaan. Olitpa sitten lopullisesti lapsettomaksi jäänyt, elämäntilannelapseton, keskellä hoitoja, lapsellinen lapseton, lapsenlapseton tai muuten lapsettomuuden koskettama, voit hakea mukaan bloggariksi!

Mitä odotamme?

Toivomme, että jokainen bloggari kirjoittaa yhden blogijutun joka viides tai kuudes viikko. Vuosittain jokaiselta kirjoittajalta tulisi siten noin 10 blogausta. Lisäksi jokainen bloggari kuuluu noin kolmen hengen pienryhmään, jonka tehtävänä on lukea ja kommentoida tai luonnehtia muiden pienryhmäläisten blogiartikkelit ennen niiden julkaisua. Näin jokainen bloggari pääsee kehittymään kirjoittajana, kun jokainen julkaistu juttu saa ajatuksella annetut kommentit sekä pienryhmäläisiltä että Simpukan työntekijältä.

Työmäärä on varsin hallittavissa oleva, viiden viikon jaksolla yhden blogijutun kirjoittaminen ja kahden toisen kirjoittaman blogijutun lukeminen ja kommentointi. Kirjoittamisen lisäksi voit tehdä videoita tai valokuvata – ilmaisun tyyli on vapaa. Voit blogata joko omalla nimelläsi tai kirjoittajanimellä.

Mitä saat?

Simpukan bloggarina olet Simpukan vapaaehtoinen. Saat juttusi näkymään Simpukan verkkosivuille ja someen. Sinulle luodaan verkkosivuillemme oma profiilisivu, jossa voit esitellä itsesi ja josta näkyy kootusti kaikki kirjoittamasi jutut. Pääset kehittymään kirjoittajana, kun saat jokaisesta tekstistäsi palautetta niin pienryhmäläisiltä kuin Simpukan henkilökunnaltakin.

Koulutamme ja opastamme valitut henkilöt blogikirjoittamisen saloihin ja pääset osallistumaan Simpukan vapaaehtoisille tarkoitettuihin koulutus- ja virkistyspäiviin. Bloggarina tekstisi toimivat eräänlaisena matalan kynnyksen verkkovertaistukena. Kirjoituksillasi voit tuoda lohtua, toivoa ja uusia näkökulmia lukijoillemme.

Näkymä bloggarin profiilisivusta. Sivun yksilöllisen verkko-osoitteen voi tallentaa vaikka omiin someprofiileihin, jolloin seuraajasi löytävät suoraan juuri sinun tekstiesi äärelle.

Miten mukaan?

Jos kiinnostuit, niin hae mukaan täyttämällä tämä lomake. Valitsemme blogiin mukaan 3-6 kirjoittajaa, joiden kanssa sovitaan yhteisesti jatkosta. Lisätietoja voi kysellä suoraan viestintäsuunnittelija Miika Rautiaiselta (miika at simpukka piste info).

Avainsanat:

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit