Uutuus! Chat-vertaisohjaajien koulutus 21.-22.4.

Simpukka aloittaa chat-toiminnan Tukinetissä. Haemme nyt chattien ohjaajiksi vertaisia, joilla on näppäimistö ja hiiri hallussa, ja kiinnostus keskustella lapsettomuudesta vertaisten kanssa chat-ympäristössä.

Chat-ohjaajana voit tukea toisia lapsettomuutta kokevia helposti, kotisohvalta käsin. Vertaisena toimit omiin kokemuksiisi nojaten, tavallisen ihmisen taidoin. Tervetuloa mukaan oppimaan yhdessä!

Koulutusviikonloppu järjestetään Tampereella la 21.4. – su 22.4. Simpukan toimistolla (Verstaankatu 5 A LH 3). Lauantaina kouluttaudumme klo 10.30-17 ja sunnuntaina klo 11-14.30 (muutokset mahdollisia).

Viikonlopun koulutuksessa ehdit tutustua vertaisiin ja saat hyvät valmiudet ohjata Simpukka-chatteja. Chatteja ei tarvitse ohjata yksin vaan ohjaajaparin kanssa, ja myös Simpukan työntekijä on tukenanne. Yhden chatin kesto on n. 1,5 – 2 h, ja osallistujia on ohjaajien lisäksi enintään 12.

Etsimme henkilöitä, joilla on mahdollisuus sitoutua chattien ohjaamiseen esim. kerran kuussa.

Koulutus on maksuton, Simpukka tarjoaa lounaat. Kouluttamassa Simpukan työntekijät ja Tukinetin kouluttajat (etänä).

HUOM! Jos koulutus kiinnostaa, mutta et pääse paikan päälle, koulutukseen voi osallistua myös etänä! Kokeilemme etäosallistumista koulutuksissa ensi kertaa, ja tämä on meillekin hieno oppimisen ja kokeilun mahdollisuus. Mikäli siis haluat osallistua koulutukseen etänä, täytä oheinen ilmoittautumislomake ja ota sen jälkeen yhteyttä Leenaan (leena(at)simpukka.info).

Hakulomakkeen koulutukseen löydät TÄÄLTÄ.

Lisätietoa voi kysyä Leenalta: leena(at)simpukka.info

Posted in: